Οικόπεδο, Πλακιάς, Ρέθυμνο Κρήτης, 1940 τμ

Διαθεσιμότητα: Προς πώληση ή αντιπαροχή.

Στοιχεία ακινήτου:

Συνολικό εμβαδό: περίπου 1940 τ.μ.

Το οικόπεδο παρέχεται είτε ολόκληρο είτε τμηματικά σε μέρη περίπου των 500 τ.μ. ή των 1000 τ.μ. και ορίζεται στα δυτικά από το ποτάμι που εκβάλει στον Πλακιά.

Το οικόπεδο έχει κυμαινόμενο συντελεστή δόμησης πράγμα που μεταφράζεται σε διαφορετικό επιτρεπόμενο εμβαδόν ανάλογα με τη χρήση του κτίσματος και τον αντίστοιχο όροφο. Πρακτικά αυτό μεταφράζεται σε δόμηση περίπου 420 τ.μ. ανά 500 τ.μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθεσία του ελαφρώς πίσω από τον παραλιακό δρόμο δεν πρέπει να θεωρηθεί μειονέκτημα διότι έχει χαραχτεί νέα οδός εκατέρωθεν του οικοπέδου με δρόμο και πεζόδρομο στις δύο πλευρές του. Έτσι, όταν υλοποιηθεί ο δρόμος, το ακίνητο θα μετατραπεί σε ένα εύκολα προσβάσιμο κτίριο στην καρδιά του οικισμού.

Φωτογραφίες:

Μπορείτε να κατεβάσετε το τοπογραφικό της κοντινής περιοχής επιπλέον από εδώ.

Πιθανές χρήσεις: Λόγω της κομβικής και κεντρικής θέσης του ακινήτου στην κοινότητα του Πλακιά οι δυνατότητες του είναι πολλαπλές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα τουριστικών ή άλλων ειδών, ως δωμάτια προς ενοικίαση ή ως συνδιασμός των δύο (κατάστημα στο ισόγειο και δωμάτια στους ορόφους).

Με δεδομένη μάλιστα την ανάπτυξη της περιοχής είναι πιθανό να αποτελέσει ιδανική τοποθεσία για αξιοποιήση από δημόσια υπηρεσία, τράπεζα ή μια άλλη μεγάλη εταιρεία (πχ κινητή τηλεφωνία, ενοίκιαση αυτοκινήτων ή μηχανών κλπ).

Γειτονικά ακίνητα: Ακριβώς μπροστά από το οικόπεδο βρίσκεται κατάστημα τουριστικών ειδών ενώ εκατέρωθεν του διάφοροι άλλοι επαγγελματικοί χώροι κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες, καταστήματα καλοκαιρινών ειδών κλπ)

Τοποθεσία:


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Comments are closed.