Αποθήκη, Λ. Βάρης 55-59, Βούλα, 120 τμ

Διαθεσιμότητα: Η αποθήκη διατίθεται προς πώληση. Επιτρέπεται η χρήση της μόνο ως αποθηκευτικός χώρος και όχι ως επαγγελματική στέγη.

Στοιχεία ακινήτου:

Συνολικό εμβαδό: 120 τ.μ.

Η αποθήκη έχει μία μεγάλη είσοδο στην δυτική πλευρά η οποία οδηγεί μέσω επίπεδης ράμπας στον παράδρομο και στη συνέχεια στη Λ. Βάρης. Η ράμπα επιτρέπει άνετη πρόσβαση σε μεγάλα φορτηγά για μεταφορά εμπορευμάτων από και προς αυτήν.

Φωτογραφίες:

Ηλικία: Η κατασκευή ολοκληρώθηκε το 1990.

Πιθανές χρήσεις: Η αποθήκη όντας ενιαίος χώρος είναι ιδανική για μεγάλου μεγέθους εμπορεύματα ή – με την κατάλληλη διαρρύθμιση και υποδομή – για οποιουδήποτε είδους αντικείμενα. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η τοποθεσία του ακίνητου που παρέχει εύκολη πρόσβαση στη Λ. Βουλιαγμένης και την Αθήνα και ταυτόχρονα και στην Ανατολική Αττική μέσω της Λ. Βάρης-Κορωπίου και της Αττικής Οδού.

Γειτονικά ακίνητα: Η αποθήκη αποτελεί το υπόγειο πολυκατοικίας με δύο οροφοδιαμερίσματα και δύο μεζονέτες. Eίναι στο ίδιο οικόπεδο και συνορεύει με μεσοτοιχία με άλλη πανομοιότυπη πολυκατοικία με αντίστοιχου μεγέθους αποθήκη πιθανά διαθέσιμη επίσης προς αξιοποίηση.

Η γύρω περιοχή έχει κυρίως πολυκατοικίες και μονοκατοικίες ενώ εκατέρωθεν της αποθήκης και σε μικρή απόσταση είναι το κατάστημα ηλεκτρολογικών ‘Τόλιας’ και ο φούρνος ‘Ηπειρώτισσα’. Σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου βρίσκονται οι γνωστές χασαποταβέρνες της Βάρης και η αντίστοιχη εμπορική περιοχή.

Τοποθεσία:


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Comments are closed.