Κατάστημα, Λ. Βουλιαγμένης 51, Βούλα, 65 τμ

Διαθεσιμότητα: Προς ενοικίαση. Η ενοικίαση μπορεί να γίνει σε όλο το διαθέσιμο χώρο ή και σε δύο περίπου ίσα τμήματα ανάλογα με τις ανάγκες.

Στοιχεία όλου του ακινήτου:

Ισόγειο: 65 τ.μ. (+ 80 τ.μ. αίθριο)
Πρώτος όροφος: 190 τ.μ.
Δεύτερος όροφος: 2 x ~40 τ.μ. (2 studio)
Υπόγειο: 350 τ.μ.

Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικότατο δρόμο με δυνατότητες υψηλής προβολής.

Το ισόγειο είναι ιδανικός χώρος για κατάστημα καθώς χωρίζεται με υαλοπετάσματα και μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Oποιαδήποτε μετατροπή εξυπηρετεί τις ανάγκες και δεν αντιτίθεται σε πολεοδομικές διατάξεις είναι ευπρόσδεκτη.

Ο κεντρικός χώρος του αίθριου καθιστά συνολικά τον χώρο ελκυστικό και δημιουργεί ευχάριστες εργασιακές συνθήκες.

Μπροστά από την πρόσοψη προβλέπονται 8 θέσεις στάθμευσης ενώ παράλληλα η πρόσβαση στο κατάστημα είναι απρόσκοπτη με λίγα μόνο σκαλοπάτια. Ο πρώτος και δεύτερος όροφος του κτιρίου είναι αυτόνομες ιδιοκτησίες με χρήση γραφείου και έχουν ανεξάρτητη είσοδο στην πρόσοψη.

Φωτογραφίες:

Ηλικία: Η κατασκευή ολοκληρώθηκε το 2008.

Πιθανές χρήσεις: Το ακίνητο είναι ιδανικό για γραφεία ή καταστήματα είτε υπό μία ιδιοκτησία είτε χωρισμένο σε δύο μέρη. Σύμφωνα με τη χρήση γης της συγκεκριμένης περιοχής επιτρέπονται όλων των ειδών οι επιχειρήσεις πλην υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επομένως, το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

  1. Τραπεζικά καταστήματα
  2. Γραφεία μέσου μεγέθους
  3. Εκθεσειακοί χώροι (αυτοκίνητα, σκάφη, διακόσμηση κλπ)
  4. Καταστήματα ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών συσκευών
  5. Καταστήματα ένδυσης
  6. Αθλητικά είδη
  7. Φαρμακαποθήκες
  8. Κλπ

Γειτονικά ακίνητα: H Λ. Βουλιαγμένης τόσο στο Δ. Γλυφάδας όσο και στο Δ. Βούλας αποτελεί κεντρικό εμπορικό δρόμο με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων να επιλέγουν να αποκτήσουν παρουσία σε αυτήν. Ενδεικτικά, περιλαμβάνονται:

  1. Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων (Raptis Executive Cars, Suzuki, Mercedenz Benz, Jaguar, Landrover, Toshiba, Autoview, Mitsubishi, Honda, Porsche, Seat, Bmw, Toyota)
  2. Είδη σπιτιού (Ηome Garden, Γεωτεχνική, Κουρτίνες Ράγκος, Varagis, Αmarillio, Ξύλινα Δάπεδα, Ιsmini Design, Ταναγραία, Κηπόσημο, επιπλο κουζινα φως, Λαζάρου Αρχοντικά Έπιπλα)
  3. Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη (Νokia, Black & Decker, Ραδιο Κορασίδη, Fujitsu, Ηλεκτρονική, Expert)
  4. Βενζινάδικα (ΕΚΟ, BP)

Τοποθεσία:


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Comments are closed.